Skip to content

STUDENȚI & PROFESORI: Licențiere Stata gratuită pe termen scurt!

  • by

O veste bună pentru universitarii din România, studenți și profesori!

Studenții pot acum solicita o licență pe termen scurt pentru software-ul Stata. Dacă un student trebuie să folosească Stata pentru o perioadă scurtă de timp – o săptămână, în timpul unui curs, de exemplu – le vom acorda studenților o licență de 7 zile.

Licența pe termen scurt este o licență gratuită de 7 zile pentru Stata / SE. Nu există nici un cost asociat cu licența.

Licența pe termen scurt este cea mai potrivită pentru studenții de nivel licență, sau master.
ATENȚIE! Solicităm dovada statutului de student pentru eliberarea licenței temporare!

Licența este livrată prin descărcare și  va fi valabilă timp de șapte zile de la data procesării cererii.

Studenții pot solicita o licență pe termen scurt AICI (adresa https://www.stata.com/customer-service/short-term-license ).

În cazul în care studentul are nevoie de o licență cu termen mai lung, acesta poate achiziționa la prețul ”STUDENT” – licențe perpetue, sau pe perioade mai scurte (12, respectiv 6 luni) la un preț foarte avantajos.

Vezi info AICI ( https://www.stata.com/order/new/edu/gradplans/student-pricing/ )

În plus, un profesor poate solicita o licență pe termen scurt pentru un curs care la care predă Stata!

Licența va fi o licență de 7 zile, dar va fi o licență unică pentru un grup de studenți în locul licențelor individuale. Această licență ar fi potrivită pentru un profesor care, de exemplu, are nevoie de doar câteva zile pentru a preda studenților cum să utilizeze software-ul Stata, într-un curs introductiv.

IMPORTANT: acest lucru nu înlocuiește licența de evaluare Stata de 30 de zile. Această licență este încă disponibilă doar pentru doctoranzi, profesori și specialiști în cercetare. Solicitați licențele de evaluare de 30 de zile la adresa www.stata.com/distrib/forms/evaluation.html.