Servicii /

Statistica - design de cercetare, esantionare, analiza

STATISTICA

Suntem o firma din Cluj-Napoca specializata in statistica, prelucrarea si analiza datelor. Avem o experienta solida in sondarea opiniei publice si studii de piata, constituirea de panel-uri online. Ne-am concentrat atentia pe urmatoarele activitati specifice, destinate specialistilor si cercetatorilor din diferite domenii:

- cercetare calitativa si cantitativa
- analiza si modelarea cercetarii
- esantionare probabilistica si neprobabilistica
- culegere de date
- metode statistice avansate
- prelucrarea, analiza si interpretarea datelor
- reprezentare grafica
- deliverables
Serviciile noastre pornesc de la elaborarea cercetarii si pregatirea studiului, pana la livrarea rapoartelor si includ toate sau oricare dintre etapele de lucru - esantionarea, designul chestionarului, identificarea si stabilirea ipotezelor si a metodelor potrivite, constituirea, curatarea, codarea bazelor de date, prelucrarea statistica, analiza si elaborarea prezentarii.

Data mining & Machine learning
Angajam proiecte de cercetare si/sau prelucrare/procesare/analiza a datelor in diferite etape conform KDD/ CRISP-DM industry standards.
Data & text mining: modele liniare si neliniare, clasificare, clusterizare

Software: R, Weka, Apache-UIMA, Octave etc.

Alte servicii
Constituirea si administrarea de cercetari pe focus-grupuri (nivel local/national/regional). Culegerea de date si administrare panel-uri on si off-line e posibila - limitele si detaliile de discutat.
Pentru orice informaţii, cotaţii de preţ, orientare, oferte dedicate vă rugăm să ne transmiteţi un e-mail. Vă vom contacta în cel mai scurt timp!

Tabele sintetice si analitice

Tabele 2-, 3- si multiple-way, cu vizualizarea detaliata a frecventelor, procentelor, diverselor statistici si masuratorilor de asociere

Grafice

O varietate de reprezentari grafice potrivite pentru vizualizarea si intelegerea cat mai buna a datelor - bar, pie, plot, histogram, polar graphs, line, scatter, class scatter, bubble ternary diagrams, box-whisker plots, Q-Q plots, and normal Q-Q plots etc.

Proiectii pe harti

Proiectarea datelor statistice pe harti sau poligoane - Hatch, Denisty, Pie, Bar, Symbol, Prism, Pin, Line, Flow, Gradient, Territory sau Cartogram maps cu

Rapoarte

Livrate in forma dorita de client, rapoarte in formate electronice sau prin / plot orice dimensiune standard, policromie

Alege Token Communication, pentru consultanta si pentru a-ti usura munca.